Onsdag, 10. juli 2019 — af Ulrik Ulriksen

Sophie Løhdes kæreste scorer vildt drømmejob

Sophie Løhde og Ole Palmå.
Sophie Løhde og Ole Palmå.
Foto: Hanne Juul
Toppolitikeren Sophie Løhde er nu en del af et ægte powerpar, efter at hendes kæreste Ole Palmå har scoret en af dansk fodbolds mest prestigefyldte stillinger.

Sophie Løhde, 35, har gennem flere år markeret sig som en af dansk politiks helt store profiler. Løhde har blandt andet været minister for offentlig innovation samt Sundheds- og ældreminister.

Gennem et par år har Sophie privat dannet par med den 16 år ældre Ole Palmå, der har haft en god stilling i den traditionsrige fodboldklub Brøndby IF. Nu er Palmå steget i graderne og har scoret en af dansk fodbolds mest prestigefyldte stillinger.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Meddelelse til fondsbørsen

For to år siden tiltrådte Ole Palmå som direktør for den kommercielle del af Brøndby IF og som en del af direktionen. I dag blev det meddelt til fondsbørsen, at Palmå nu skifter titel til administrerende direktør.

Det er kæmpestort for Palmå, hvilket han ikke lægger det mindste skjul på.

Foto: Hanne Juul
Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Løhdes kæreste er beæret

- Jeg er beæret over, at bestyrelsen har betroet mig rollen som administrerende direktør for Brøndby IF. Det er ikke nogen hemmelighed, at klubben står mit hjerte meget nær, og jeg er derfor både begejstret og topmotiveret for at fortsætte arbejdet med at skabe Nordens stærkeste fodboldfællesskab, siger Løhdes kæreste til Brøndby IF’s hjemmeside.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden