TILLYKKE: Pia Kjærsgaard fylder 70 og fejres i stor stil

Pia Kjærsgaard.

Pia Kjærsgaard.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Folketingets formand Pia Kjærsgaard kan se frem til at være omgivet af familie, venner og kolleger på sin 70-års fødselsdag.

Torsdag, 23. februar 2017 - af Karina Didriksen

Pia Kjærsgaard fylder 70 år torsdag den 23. februar, og Folketingets formand ser frem til en fødselsdag fyldt med fejringer.

Få BILLED-BLADET leveret - hele sommeren
Klik her og se vores fine sommertilbud!

- Der bliver holdt en stor reception i fællessalen på Christiansborg, og det glæder jeg mig utroligt meget til, siger politikeren til BILLED-BLADET og fortsætter:  

- Jeg har i hele mit liv, både privat og politisk, været nede i alle detaljer, men det er jeg overhovedet ikke her. Men jeg ved, at mit parti, Dansk Folkeparti, vil gøre det rigtig godt.

Pia Kjærsgaards fødselsdagsmiddag

Samme aften har Pia Kjærsgaard inviteret omkring 30 kolleger, venner og familiemedlemmer til fødselsdagsmiddag ude i byen.

Sidste år fyldte ægtemanden Henrik Thorup 70 år, og til sommer kan parret fejre guldbryllup, så derfor holder politikeren ikke en stor fest på sin runde dag.

- Men jeg vil ikke sige, at det bliver helt stille og roligt, for det gør det jo ikke, når man både holder en stor reception og en middag, siger Pia Kjærsgaard med et smil. 

LÆS MERE: Pia Kjærsgaard afslører maleri af sig selv

Politikeren gik i 2012 af som formand for Dansk Folkeparti, og i 2015 blev hun valgt til formand for Folketinget. 

I denne uges BILLED-BLADET kan du læse et stort interview med Pia Kjærsgaard om hendes liv, karriere og kærligheden til ægtemanden.