Uffe Ellemann-Jensen: Har været alvorligt ramt af corona

Alice Vestergaard og Uffe Ellemann-Jensen. 

Alice Vestergaard og Uffe Ellemann-Jensen. 

Foto: Hanne Juul
Den tidligere Venstre-politiker Uffe Ellemann-Jensen har været alvorligt ramt af coronavirus.

Det sidste stykke tid har været rædselsfuldt for familien Ellemann-Jensen. Den tidligere Venstre-politiker Uffe Ellemann-Jensen har været alvorligt ramt af coronavirus, skriver hans søn Jakob på Facebook

I opslaget fortæller Jakob Ellemann-Jensen, at hans far Uffe for fire uger siden blev indlagt med lungebetændelse og corona. Selvom Uffe Ellemann-Jensen er færdigvaccineret, blev han ramt ”ganske voldsomt”.

Jakob Ellemann-Jensen beskriver, hvordan hans 79-årige far tilbragte tre uger på hospitalet, hvor kun den nærmeste familie fik lov til at besøge ham i fuld beskyttelsesdragt. 

- Der var nogle døgn, hvor det så vanskeligt ud, og havde han ikke været vaccineret, havde han ikke klaret den, skriver Jakob Ellemann-Jensen i Facebook-opslaget.

Heldigvis vendte det, og efter tre ugers tid blev han overført fra hospital til genoptræning.

- At se ham i sit eget tøj i stedet for hospitalsskjorten, og at se ham genvinde sin styrke, så den igen nærmer sig den ild i øjnene, der aldrig forsvandt undervejs, er fantastisk. Snart er han hjemme hos min mor igen, og det trænger de begge to til, fortæller Jakob Ellemann-Jensen i opslaget.

 

Jakob Ellemann-Jensen afslutter sit Facebook-opslag med at takke de mange professionelle, der har hjulpet under farens sygdomsforløb.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden