18. mar. 2021
Af John Lautrup

Uffe Ellemann-Jensen og Alice Vestergaard: Vi er skabt til hinanden

Uffe Ellemann-Jensen
Alice Vestergaard og Uffe Ellemann-Jensen
Foto: Hanne Juul
Uffe Ellemann-Jensen og Alice Vestergaard har snart været gift i 50 år. Kærlighed, familiesammenhold og stædighed har holdt dem sammen.

Uffe Ellemann-Jensen, 79 år, og Alice Vestergaard, 83 år, kan til sommer fejre guldbryllup. De har gennemlevet 50 års ægteskab i stor medgang og en smule modgang, fortæller de til BILLED-BLADET.

- Vi er skabt til hinanden. Der har været en højere mening med det fra starten, indleder Uffe.

- Så er det vel også, fordi vi har villet det. Altså vi har virkelig villet det. Selv om det selvfølgelig ikke er nok, siger Alice.

- I løbet af 50 år kan kærligheden jo godt stå af en gang imellem. Bare en lillebitte smule. Og så er det godt at være stædig og sige, at dét her ... det vil vi! smiler hun.

De bragte begge børn ind i ægteskabet for 50 år siden. Siden er hele familien med svigerbørn og børnebørn vokset til 20 personer, som ofte mødes alle sammen.., når der altså ikke lige er corona.

- Det spiller da en rolle for et godt ægteskab, at vi har en børneflok, som har et usædvanligt godt sammenhold. Vi har aldrig haft problemer med, at nogen følte, de hørte mere til den ene side end den anden side. Det er også med til at holde gang i maskinen, siger Uffe.

Læs stort dobbeltinterview med Alice Vestergaard og Uffe Ellemann-Jensen i BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 18. marts.

Læs mere om: