27. apr. 2021
Af Helle Skram de Fries

Claudia Rex: Sådan overraskede hun sin mand på fødselsdagen

Claudia Rex.
Claudia Rex.
Foto: Hanne Juul
Den 34-årige Claudia Rex diskede op med diverse lækkerier på gemalens 33-års fødselsdag.

- Det var meget corora-venligt og meget hyggeligt, forsikrer Claudia Rex om manden, Pelle Emil Hebsgaards 33-års fødselsdag mandag 26. april.

- Pelle skulle på arbejde, så vores søn Zacharias og jeg forkælede ham med amerikanske pandekager og gaver om morgenen. Lille Zacharias er bare halvandet år, så han forstår ikke så meget af fødselsdagskonceptet. - Men han synes, det er vældig sjovt at kippe med flaget, fortæller Claudia Rex med et grin.

Overrasket med pizza og cheescake

Da fødselsdagsbarnet kom hjem, blev han overrasket med pizza og chokolade cheesecake. Pelle Emil Hebsgaard kan i øjeblikket opleves som vært på sæson 2 af TV 2’s ”Sommerdrømme”.
https://imgix.billedbladet.dk/20200126_hjp2679_1ny.jpg
Foto: Hanne Juul

Nyt job i vente

- Og så er han hyret til hovedrollen i en musical, men det må jeg ikke sige mere om nu, fortæller Claudia Rex. Selv er den tidligere ”Vild med dans”-stjerne vært på Radio 100.
https://imgix.billedbladet.dk/20210407_han4700_1.jpg
Foto: Hanne Juul
- Men jeg har sagt ja til et tilbud om job på en af de største radiostationer, men det må jeg heller ikke sige mere om nu, lyder det fra en glad Claudia Rex.

Meget taknemmelige

-Vi er meget taknemmelig herhjemme, forsikrer Claudia Rex, der sammen med mand og søn bor i hus i Ganløse.
Og når tiden tillader det nyder familien at lave ting sammen, som her på instagramfotoet, som BILLED-BLADET har tilladelse til at bringe.
https://imgix.billedbladet.dk/capturestrand.jpg
Foto: Privat

Læs mere om: