7. aug. 2020
Af af Stine Ramlyng og Tanja Larsen

Hans Otto Bisgaard efter sønnens død: Jeg savner Jeppe hver dag

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/hansotto_birgerstorm.jpg
Foto: Birger Storm
Livet har forandret sig for Hans Otto Bisgaard, siden han mistede sin søn Jeppe. Den folkekære tidligere radio- og tv-vært fylder 75 år den 7. august, men fest bliver der ikke rigtig noget af.

- Vi skal ikke rigtig holde noget, for vi har ikke haft lyst til at feste, siden Jeppe døde, siger Hans Otto Bisgaard om den fødselsdag, som mange mennesker ellers finder anledning til at fejre.

Savnet af sønnen Jeppe fylder stadig meget i hverdagen.

Mistede deres søn til kræft

Det er nu to år siden, at Danmarks store radiostemme og hustruen Hanne mistede deres 47-årige søn Jeppe til kræft.

- Jeg savner ham grusomt. Jeg savner ham hver dag, siger han om tabet.

- Det har ændret vores liv fundementalt. Vi lever videre, men det er ikke, hvad det var engang. Vi har stadig massevis af sorg i os, det står ike til at ændre. Vi er ude ved hans grav to-tre gange om ugen, hvor vi sidder og får en snak, fortæller Hans Otto Bisgaard blandt andet i et interview, som BILLED-BLADET bringer i næste uges blad.

https://imgix.billedbladet.dk/hanspar.jpg
Foto: Birger Storm

Vi passer godt på hinanden

Hans Otto og hustruen Hanne Bisgaard, 69, passer godt på hinanden. Parret mindes dagligt deres elskede søn Jeppe. Udover sønnen har parret også datteren Mette Marie, som også havde et meget tæt forhold til sin bror.

- Mette Marie og Jeppe havde et meget tæt forhold, så det er rigtig hårdt for hende. Vi forsøger at holde sammen som familie ved at holde sammen mere end nogensinde.

Læs det ærlige og rørende interview med Hans Otto Bisgaard i BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 13. august.

Læs mere om: