Tirsdag, 28. august 2018 — af Juliane Olsen

Jørn Hjorting vender tilbage i ”De ringer – vi spiller”

Jørn Hjorting
Jørn Hjorting
Foto: DR
Den tidligere radiovært Jørn Hjorting gør et sandt comeback i forbindelse med 50-års jubilæet for ”De ringer – vi spiller”-programmet, for her gæster han nemlig studiet.

Nok er Jørn Hjorting blevet 87 år, men det forhindrer ham på ingen måde i at markere 50-års jubilæet for ”De ringer – vi spiller” den 5. september.

Her er han nemlig inviteret med ind i studiet fra kl. 10:03 til kl. 12, hvor han skal gøre radioprogrammets nuværende vært Peter Sten selskab.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Lytterne har godt kunnet lide den optimistiske tone, der er blevet slået an i programmerne gennem alle årene, siger Jørn Hjorting i en pressemeddelelse om radioprogrammets succes.

Radioprogrammet blev hurtigt en succes

I 28 år var han stemmen bag telefonen, og i jubilæumsprogrammet kommer han naturligvis til at dele ud af sine mange minder om den tid.

”De ringer – vi spiller” blev fra starten sendt på P1, og radioprogrammet, der var inspireret af svensk radio, var en succes fra begyndelsen.

Det var så populært at ringe ind, at telefoncentralerne blev lagt ned, og siden har radioprogrammet været sendt både på P1, P3, P4 og P5.

Lytter fødte under udsendelsen

Særligt berømt blev øjeblikket, hvor vandet gik hos en kvindelig lytter, mens hun var igennem hos Jørn Hjorting.

Resultatet blev en datter, der fik navnet Karina, og familien har holdt kontakt til ”De ringer – vi spiller”-radioværten igennem alle årene.

Ud øver Jørn Hjorting og Peter Sten har også Keld Heick, Karsten Vogel, Jørgen de Mylius og Vagn Pilegaard siddet med værtspinden.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden