7. maj. 2020
Af John Lautrup

Kendte radioværter: Derfor er vi et godt par

Kendte radioværter
Dennis Johannesson og Maria Hollænder
Foto: Gregers Overvad
Dennis Johannesson og Maria Hollænder er blevet genopfundet som værtspar i det daglige corona-program "Status på P4".

Dennis Johannesson og Maria Hollænder, radioværter i det daglige corona-program "Status på P4", er meget glade for at have fået lov til at genoplive et gammelt makkerskab.

- Vi har et forrygende samarbejde, og det kan jeg også huske fra de ting, vi har lavet tidligere. Maria er en gudsbenådet journalist, mens jeg sørger for et godt flow i udsendelserne og stiller de lidt skæve spørgsmål. Vi supplerer hinanden godt, siger Dennis Johannesson, som for år tilbage blandt andet lavede morgenradio med Maria Hollænder.

Hun er tidligere advokat og opfattede Dennis Johannesson som en læremester, da hun for 10 år siden skiftede til jobbet som radiovært.

– Der er simpelthen så mange ting, Dennis har sagt dengang, som jeg stadig har i baghovedet, når jeg nu laver radio. Vi elsker begge to at nørde radio og har en virkelig god kemi sammen .., og det er stadig dejligt at få ros af Dennis, ler Maria Hollænder, som normalt laver P4-programmet “Klik”, mens Dennis Johannesson indtil coronakrisen var vært på P4's weekendprogrammer “Hit med historien” og “Diva & Dario”.

Læs interview med Maria Hollænder og Dennis Johannesson i BILLED-BLADET, som kan købes fra onsdag den 6. maj.

Læs mere om: