Mandag, 6. februar 2023 — af Julie Nolsöe

Romantiske oplevelser for Cecilie Schmeichel og manden: Sammen 24 timer i stræk

Cecilie Schmeichel
Cecilie Schmeichel
Foto: Dan Mariegaard
Influenceren Cecilie Schmeichel og hendes mand, Joakim Pilkær, sørger for at holde den romantiske gnist i forholdet i live

Influenceren Cecilie Schmeichel og hendes mand, Joakim Pilkær, har været gift siden 2014, og sammen har de børnene Noah på otte år og Sofie på fem.

I en almindelig hverdag som småbørnsfamilie er det nemt at forestille sig, at tiden ikke altid rækker til at være hverken meget romantiske eller spontante som ægtepar.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men forleden blev kærligheden og romantikken prioriteret, da Cecilie Schmeichel og hendes mand trak hele 24 timer ud af kalenderen for at have kvalitetstid sammen uden børnene.

På et sødt billede, som Cecilie Schmeichel har delt på sin Instagram-profil, ses parret holde hinanden i hænderne.

- Du og jeg. I går havde vi 24 timer for os selv, og det var så skønt!, skriver hun i teksten under billedet og fortsætter:

- Selvom vi har været sammen i 100 år (12 år), så har vi stadig en masse at snakke om, vi drømmer stadig om de samme ting, vi lægger planer, og det vigtigste - vi griner sammen hver dag! Han er mit hjem, afslutter hun den søde kærlighedserklæring til sin mand og faren til hendes børn.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden