22. apr. 2023
Af Catja Klarskov

Sarah Mahfoud fik særlig besked under Vild med Dans: Bagefter var hendes liv forandret for altid

Sarah Mahfoud
Sarah Mahfoud
Foto: Gregers Overvad
Amatørbokseren Sarah Mahfoud vandt “Vild med dans” i 2016, men én besked under konkurrencen gjorde, at hendes liv bagefter var forandret for altid.

I 2016 skiftede Sarah Mahfoud for en stund boksehandsker og tandbeskytter ud med lårkorte kjoler og laksko, da hun medvirkede i TV 2-programmet “Vild med dans”.

Her blev hun hurtigt udråbt til den bedste nydanser nogensinde, og ved sæsonens afslutning blev hun, sammen med sin dansepartner Morten Kjeldgaard, kåret til årets vinder.

Selv om førstepladsen bestemt var en stor sejr for Sarah Mahfoud, der på daværende tidspunkt var amatørbokser og arbejdede som social- og sundhedsassistent, så var det alligevel én bestemt mail, hun modtog under konkurrencen, der ændrede hendes liv for altid.

For der ville unægtelig komme en tid, hvor “The Antonelli Orchestra” måtte hjem, scenelyset slukke og hverdagen begynde igen. Og her fik én bestemt mail, fra den nu afdøde boksepromotor Mogens Palle, enorm betydning, for den hverdag Sarah Mahfoud kunne se frem til på den anden side af “Vild med dans”.

Det fortæller den i dag kendte bokser til SE og HØR i sportspodcasten “Af banen”.

Her beskriver Sarah Mahfoud, hvordan deltagelsen, i danseprogrammet på landsdækkende tv, ændrede hendes liv og satte skub i boksekarrieren.

– Det gjorde alt for min karriere. Det var der, Mogens Palle så mig. Imens jeg var med i Vild med dans, fik jeg en mail om, at hvis jeg var interesseret i en professionel boksekarriere, så skulle jeg kontakte ham, siger Sarah Mahfoud i podcasten.

Der gik da heller ikke længe, fra Sarah Mahfoud triumferede i “Vild med dans”, til at man kunne afsløre, at amatørbokseren nu havde underskrevet en boksekontrakt med Mogens Palle.

I dag er 33-årige Sarah Mahfoud stadig aktiv, professionel bokser, og privat danner hun par med den tidligere bokser Tobias “The Ironman” Sørig.

Læs mere om: