Fredag, 5. august 2022 - af Stine Schou

Se videoen: Cecilie Schmeichel mødte verdensstjerne backstage

Foto: Hanne Juul
Cecilie Schmeichel fik mulighed for at hilse på Ed Sheeran, som hun er kæmpe fan af.

Onsdag aften samledes 40.000 mennesker på Amager i København for at overvære den første af fire koncerter med verdensstjernen Ed Sheeran.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Blandt de mange tusinde mennesker var der især én, der fik sig en god oplevelse. Cecilie Schmeichel er nemlig med egne ord "kæmpe fan" af den britiske singer songwriter.

Og hun oplevede ikke bare den 31-årige musiker på afstand som de fleste andre, hun var også bag scenen, hvor hun hilste på manden bag hits som "Shape of you" og "Shivers". Og det gjorde et stort indtryk på Cecilie Schmeichel at møde ham.

- Han er så høflig. Går rundt og giver en krammer og siger "hej". Så siger han "Ok, skal vi lige få billederne overstået", tager en runde, så folk kan få taget selfies, for så kan de pakke telefonerne væk, slappe af og tale med ham, siger hun og fortæller videre om sit møde:

- Jeg er dybt imponeret over, den måde han er som person. Han ejer jo ikke en telefon. Han er ikke til sociale medier, det er der nogen, der klarer for ham, siger hun og fortæller, at det faktisk var hendes andet møde med stjernen. 

- Jeg mødte ham også, da han spillede i Odense for 3-4 år siden. Jeg har været kæmpe fan af ham, siden han poppede, siger hun og fortæller, at hun før koncerten i Odense havde modtaget en besked fra en, der ville i kontakt med hendes far. Manden påstod at være Ed Sheerans tour manager. 

- Der er mange, der skriver og spørger, om de lige kan få fat i min far, men jeg tjekkede op på ham her, og den var god nok. Ed Sheeran skulle spille i Danmark, han var kæmpe fan af min far og var United-fan. Så han ville gerne invitere min far til koncert.

Da den skulle finde sted på Cecilies fødselsdag, havde hun svaret:

- Ok, men så skal jeg med.

Derfor var hun back stage både i Odense og i onsdags i København. Også denne gang med sin far. Og spørger man Cecilie Schmeichel, var koncerten i onsdags bedre end den for 3-4 år siden.

- Det her var vanvittigt i forhold til sidste gang. Han har virkelig oppet sit game, lyder det fra den begejstrede Ed Sheeran-fan.

Hun har delt denne video af sine oplevelser på sin Instagramprofil, som Billed-Bladet har fået lov at dele herunder.

I løbet af de fire dage, forventes det, at 150.000 mennesker kommer til koncert med den britiske hitmager.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden