Onsdag, 15. februar 2023 — af Catja Klarskov

Sigurd Barrett lærte først sent i livet, at han var god nok: Én dag ændrede alt

Sigurd Barrett
Sigurd Barrett
Foto: Hanne Juul
Sigurd Barrett lærte først sent i livet, at han var god nok. Vendepunktet blev den ros og anerkendelse, han modtog én særlig dag i Øksnehallen.

Sigurd Barrett lærte først som 50-årig, at han var god og dygtig nok til sit arbejde.

Indtil da havde han aldrig følt, at arbejdet med at formidle kunst og kultur i børnehøjde blev anerkendt på niveau med tilsvarende produceret til voksne, det fortæller Sigurd Barrett i et interview med ”Go’ morgen Danmark”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vendepunktet kom en dag, han deltog i ”Fantastiske dage” i Øksnehallen. Her modtog han så megen ros og anerkendelse fra børnefamilier, der alle tilkendegav, hvor stor indflydelse han havde haft på børnenes musikalitet.

- Da jeg gik hjem, der sagde jeg til mig selv: ”Sigurd, nu skal du aldrig mere slå dig selv oven i hovedet med, at det ikke er godt nok.” Fra den dag besluttede jeg mig for, at jeg aldrig mere ville være i tvivl, og det har jeg faktisk ikke været, fortæller Sigurd Barrett til ”Go morgen Danmark” i et interview, som du kan se her.

Entertaineren har fokuseret på musik for børneøre gennem hele sin karriere. Et talent man må formode, hans egne børn også har nydt godt af gennem tiden.

56-årige Sigurd Barrett er nemlig far til syv børn i alderen fra 2 til 27 år.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden