27. okt. 2015
Af af Helle Skram de Fries

Silas Holst: Maggie My kan sige "far" og "mor"

Silas Holst med Johannes Nymark og Louise Mahnkopf.
Silas Holst med Johannes Nymark og Louise Mahnkopf.
Foto: Privat
Silas Holst fortæller, at det går rigtig stærkt for et-årige Maggie My

Når de tre forældre, Silas Holst, Johannes Nymark og Louise Mahnkopf lytter, er der ingen tvivl om, at deres etårige datter Maggie My mener far, når hun siger ”bar” og mor, når hun siger ”cor”. – Og så kan hun også sige nej – og hun kan gå, fortæller Silas Holst. Den 20. september fejrede Maggie My sin første fødselsdag, og nu kan hun altså sige tre ord og gå uden at holde fast i noget. – Det går bare så stærkt, synes Silas Holst. Men han kan også fortælle, at det går rigtig godt hjemme i regnbuefamilien i Brønshøj, hvor de tre forældre deler en villa.

Silas Holst er stolt

– Det har ikke været så nemt, som vi troede. Der er jo både mit og Johannes’ ægteskab, der er mit og Louises mangeårige venskab, Louise og Johannes’ nyere venskab – og så vores fælles forældreskab, der skal plejes. Men vi har fået godt styr på det, forsikrer Silas Holst og tilføjer: – Jeg er stolt af vores regnbuefamilie, og jeg elsker at være familie og leve forstadslivet i Brønshøj. Her hilser folk på hinanden, og her er vi ikke en ”underlig” familie. Vi er bare nogle, der bor på vejen, nusser i haven og går tur med barnevogn og hund – ligesom alle de andre. Det er skønt!

Ny bog om Silas Holst

Silas Holst har lige – i samarbejde med journalist Katrine Memborg – udgivet bogen ”Silas - helt ærligt”, hvor han blandt andet fortæller om at kombinere livet i showbizz med livet i sin regnbuefamilie. Og så er det også netop blevet afsløret, at der på Kanal 4 kommer en sæson 2 af TV-programmet ”Silas – mig, min mand og min kone” Titlen bliver dog ændret i det nye sæson. Og det er Silas Holst glad for. ”Jeg hader den titel”, fortæller Silas Holst i den nye bog, der er ”dedikeret til mit livs kærlighed, min energi, min inspiration og mit alt. Min elskede datter Maggie My”.
https://imgix.billedbladet.dk/maggie_my_2.jpg
Silas Holst fortæller, at Maggie My nu kan sige "far" og "mor"
Foto: Privat

Læs mere om: