Onsdag, 29. marts 2023 — af Catja Klarskov

Silas Holst skal dele Dirty Dancing-rollen med anden kendt danser

Silas Holst
Silas Holst
Foto: Hanne Juul
Når Silas Holst til sommer indtager rollen som Johnny Castle i “Dirty Dancing – The Musical” skal han dele den ikoniske karakter med en anden kendt danser.

Når “Dirty Dancing – The Musical” får premiere til sommer, indtager Silas Holst atter rollen som Patrick Swayzes ikoniske karakter Johnny Castle. Det gjorde han også i 2020, men denne gang er noget helt anderledes.

Sidste gang kærlighedshistorien om “Baby” Frances Houseman og Johnny Castle var på plakaten, var det skuespiller Mathilde Norholt og Silas Holst, der spillede overfor hinanden. I år gentager duoen succesen, men de får fint selskab.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Danseren Alban Lendorf afslører nemlig i et opslag på sin Instagram-profil, at han og den garvede musicalstjerne skal dele rollen.

Alban Lendorf er uddannet danser fra Det Kongelige Teaters Balletskole og har sidenhen givet sig i kast med blandt andet koreografi og skuespil.

Den ene halvdel af Johnny Castle-rollen har blandt andet medvirket i Ole Bornedals spillefilm “Skyggen i mit øje”, der omhandler bombardementet af Den Franske Skole på Frederiksberg i 1945, ligesom han havde en rolle i TV 2-serien “Nat og dag”.

Når balletdanseren, der også er et spirende skuespiltalent, til sommer indtager de skrå musicalbrædder, får han derfor lov til at kombinere to af sine store passioner.

“Dirty Dancing – the Musical” får premiere den 31. maj på Musikteatret i Holstebro.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden