Mandag, 27. februar 2023 — af Catja Klarskov

Skuespiller Mathilde Norholt afslører helt ny karrierevej

Mathilde Norholt
Mathilde Norholt
Foto: Dan Mariegaard
Skuespiller Mathilde Norholt afslører, at hun udvider sit cv med en helt ny karrierevej.

Skuespiller Mathilde Norholt afslører på sin Instagram-profil, at hun udvider cv'et med en ny og helt anderledes karrierevej. Hun er nemlig blevet certificeret fødselsterapeut.

Jobbet som fødselsterapeut indebærer, at man guider gravide og fødende til den bedste start på moderskabet. En tilføjelse til cv’et der umiddelbart ligger langt fra skuespilfaget, men som bestemt ikke betyder, at Mathilde Norholt nu lægger skuespillet på hylden. Det skriver hun i et opslag, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den nye karrierevej er bestemt ikke en afsked med en lang skuespilkarriere, men nærmere en tilføjelse til listen af kompetencer, som skuespillerinden, der er datter af skuespillerparret Kirsten Norholt og Flemming Sørensen, kan skrive på cv’et.

“Lykke”-skuespillerinden er foruden sin medvirken i 2010-serien kendt fra blandt andet spillefilmen “Sorte kugler” samt sin optræden i flere teaterforestillinger som “Dirty Dancing” og “Mødre”.

Når Mathilde Norholt nu bevæger sig ud i sit nye virke som fødselsterapeut, mon ikke hun så kan trække på egne erfaringer med moderskabet. Selv er den 39-årige skuespiller nemlig mor til datteren Polly på 5 år, som hun har fra et tidligere forhold med Kristian Errebo Krantz.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden