Smuk hilsen fra syg Lars Larsen: Tak allesammen

Lars Larsen.

Lars Larsen.

Foto: DR
Nyheden om Lars Larsens alvorlige kræftdiganose har berørt mange danskere.
I år er det 40 år siden, at Lars Larsen åbnede sin første butik, Jysk Sengetøjslager, i Aarhus. Netop i jubilæumsåret sker det værst tænkelige – Lars Larsen må opgive sit livsværk på grund af en alvorlig sygdom. Han har fået leverkræft, som desværre har spredt sig, blev det for et par uger siden oplyst i en pressemeddelelse fra Jysk Danmark.
– Det er desværre en meget alvorlig diagnose, jeg har fået, og derfor vil jeg bruge min tid og mine kræfter på min familie. Derfor betyder det meget for mig, at den fremtidige ledelse af virksomheden er på plads, udtalte Lars Larsen og oplyste, at hans 47-årige søn, Jacob Brunsborg, straks ville overtage posten som bestyrelsesformand.
Der er ingen tvivl om, at den barske diagnose har ramt familien hårdt. Nu handler det om at stå 
sammen.
 
 

Opmuntring i en svær tid

– Min far har opbygget noget enestående, og han bliver umulig at erstatte. Men jeg og resten af familien går ydmygt til opgaven med at videreføre hans imponerende livsværk, siger Jacob Brunsborg.
Siden den triste besked fra Lars Larsen er det strømmet ind med varme hilsner og ønsker om god bedring fra tusindvis af danskere. Dem har Lars Larsen selvfølgelig bemærket - og nu siger han tak:
- Jeg takker for de mange hilsner, jeg har fået. Dem er jeg glad for, og de er en opmuntring i en svær tid, skriver Lars Larsen i en meddelse via presseafdelingen hos Jysk.
 
 
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden