Torsdag, 1. juni 2023 — af Catja Klarskov

Sødt sammenfald! Premieren på A Beautiful Life falder på en særlig dag for Christopher

Christopher Nissen og Cecilie Haugaard 
Christopher Nissen og Cecilie Haugaard
Foto: Martin Høien
I dag havde filmen ”A Beautiful Life”, der har Christopher i hovedrollen, premiere på Netflix, og det faldt sammen med en helt særlig dag for musikeren og hans hustru.

Der er god grund til fejring hjemme hos musikeren Christopher og hans hustru, model og influencer Cecilie Haugaard.

At glassene skal klinge er dog ikke kun fordi, at Netflix-filmen, der har musikeren i hovedrollen, i dag udkom på streamingtjenesten, men også fordi premieren faldt på en helt særlig dag for kendisparret.

Den store gallapremiere på Netflix-filmen fandt sted tirsdag aften i Imperial, hvor det vrimlede med kendte på den røde løber, men nu er tiden endelig kommet til, at resten af Danmark skal se den talentfulde musiker i sin hovedrolledebut på det store lærred.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dagen må dog vige pladsen lidt for en anden stor begivenhed i parrets kalender. I dag er det nemlig fire år siden, at Christopher og Cecilie gav hinanden deres livs største ja ved et eventyrligt bryllup i Nordsjælland.

Selv om parret, ifølge en story på Cecilie Haugaards instagram-profil, skal fejre deres 4-års bryllupsdag med endnu en premiere, denne gang i Aarhus, så deler hun alligevel en rørende, privat video fra parrets drømmebryllup.

Det er ikke usandsynligt, at du kniber en lille tåre. I den rørende video ser man nemlig blandt andet brudeparret give hinanden deres første kys som mand og kone samt korte klip fra både Christopher og Cecilies tale.

Du kan se videoen ved at klikke her.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden