Tirsdag, 3. januar 2023 - af Karina Didriksen

Sonja Oppenhagen havde store planer med Lise Nørgaard: Det nåede vi aldrig

Sonja Oppenhagen. 
Sonja Oppenhagen. 
Foto: Martin Høien
”Matador”-stjernen Sonja Oppenhagen mindes Lise Nørgaard, som hun havde håbet at se mere til i 2023.

Sonja Oppenhagen er en af de mange ”Matador”-stjerner, som kendte Lise Nørgaard, både professionelt og privat.

Den 74-årige skuespiller havde rollen som Vicki Arnesen i den populære DR-serie, og hun mindes nu forfatteren, som døde den 1. januar, 105 år gammel.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det var ikke, fordi Lise og jeg havde et tæt forhold i starten, men det kom med årene, hvor vi mødtes mere og mere. Vi sås i flere sammenhænge, og jeg beundrede hende som den dygtige foregangskvinde, hun var, siger Sonja Oppenhagen til BILLED-BLADET og tilføjer med et smil:

- Vi har haft hyggelige frokoster med hvidvin og rejemadder forskellige steder. Jeg så Lise sidst, da jeg inviterede hende på en frokost for et par år siden.

Lise skulle sidde på første række

Sonja Oppenhagen er glad for alle de hyggelige stunder, hun har haft med Lise Nørgaard, men hun er samtidig trist over, at der var noget, som de ikke nåede.

”Badehotellet”-stjernen havde nemlig store planer for Lise Nørgaard i det nye år.

- Desværre er hun død nu, for vi laver jo et ”Matador”-talkshow på Nørrebro Teater. Det lavede vi i efteråret, og vi skal lave et show igen den 18. marts, fortæller Sonja Oppenhagen og fortsætter:

- Der ville jeg have inviteret Lise med ind for at se showet, og så ville vi have hentet hende derhjemme. Jeg ville gerne have haft, at hun skulle sidde på første række, men det nåede hun ikke. Men det er også et langt og fantastisk liv, hun har levet.

Sonja Oppenhagen laver talkshowet ”En aften med de stærke kvinder fra Matador” sammen med Malene Schwartz, Ghita Nørby og Kirsten Olesen.

Tirsdag den 3. januar kan Sonja Oppenhagen opleves i programmet ”Sikke et liv – tak Lise Nørgaard”, der sendes på TV 2 kl. 20.00 direkte fra Skovshoved Hotel. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden