6. jan. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Ærgerligt nyt for Nikolaj Jacobsen og landsholdet

Nikolaj Jacobsen
Nikolaj Jacobsen
Foto: Kaspar Wenstrup
Der er bare en uge til, at EM begynder, og torsdag skulle Danmark have spillet en testkamp mod Norge. Men nu er kampen blevet aflyst.

Det var en oplevelse ud over det sædvanlige, da Danmark for knap et år siden vandt VM-guld, for slutrunden blev spillet midt under coronapandemien og med stramme restriktioner.

Her et år efter venter endnu en slutrunde, og der er ikke meget, der har ændret sig siden sidst.

Bange for smitte

Mundbind, test og restriktioner har fyldt under håndboldherrernes forberedelse til EM, og sent onsdag aften tikkede der en ærgerlig nyhed ind.

Danmarks planlagte kamp mod Norge torsdag aften er nemlig blevet aflyst.

- Vi har haft et smittetilfælde, og Norge er bekymrede for, om der kan være andre, siger sportschef i DHF, Morten Henriksen, til TV 2 Sport.

Målmand smittet

Mandag kom det frem, at målmand Jannick Green var blevet smittet med corona. Holdkammeraterne bliver løbende testet, og indtil videre er der ikke andre, der er smittet.

Kampen mellem Danmark og Norge skulle oprindeligt have været spillet i Royal Arena, men på grund af coronarestriktionerne blev den flyttet til Royal Stage i Hillerød. Kampen er nu blevet aflyst, men det er fortsat planen, at Danmarks anden testkamp mod Norge lørdag aften skal gennemføres.

EM spilles i Ungarn og Slovakiet, og slutrunden begynder torsdag den 13. januar.

Læs mere om: