Mandag, 4. maj 2020 - af Ulrik Ulriksen

Ærlig Schmeichel: Det har jeg aldrig prøvet før!

Kasper Schmeichel og Stine
Kasper Schmeichel og Stine
Foto: Aller Foto
For Kasper Schmeichel har det på mange måder været en god oplevelse at være hjemme med familien under en ellers udfordrende tid med coronakrise.

Kasper Schmeichels familie bestående af konen Stine og børnene Max og Isabella holder den danske fodboldmålmand fuldt beskæftiget, mens han på grund af coronakrisen i England må undvære holdkammeraterne og træningen i sin klub Leicester City.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kasper Schmeichel har det ok

I et interview på Leicester Citys hjemmeside fortæller Kasper til klubbens fans, hvordan det er at skulle holde sig hjemme, og det er altså en noget speciel udfordring for Danmarks landsholdsmålmand, som har hænderne fulde med børnepasning og husligt arbejde.

Det har han det i øvrigt helt ok med forklarer han på sin klubs hjemmeside.

En helt ny oplevelse

- Det har givet mig en helt ny oplevelse, som jeg har aldrig har prøvet før. Jeg tror aldrig, jeg har været hjemme i så lang tid, lyder det fra Kasper, som har taget sig meget af sine og fru Stines to børn Max og Isabella.

Holder formen ved lige

- På grund af hjemmeskole har jeg formentlig haft mere travlt, end når vi træner, siger Schmeichel, der også får holdt den fysiske form ved lige med cykling og fitnesstræning.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden