19. nov. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Ærlig Viktor Axelsen: Derfor gør jeg det nu!

Viktor Axelsen
Viktor Axelsen
Foto: Ritzau/Scanpix
Verdens bedste badmintonspiller, Viktor Axelsen, er et sted i sit liv og i sin karriere, hvor han har lyst til at dele nogle tanker og indsigt med andre.

Der er gang i karrieren for verdens bedste badmintonspiller Viktor Axelsen, der dag for dag udvikler sig mere og mere som sportsmand og menneske.

Viktor vil gerne dele sine tanker og sin særlige indsigt i livet som elitesportsmand med alle andre, og derfor har han tidligere på måneden udgivet sin bog “Vindervilje”.

Viktor Axelsen har et budskab

– Bogen er bygget op omkring konkrete principper og sætninger, som jeg lever ud fra i min dagligdag og karriere. På den måde minder den nok ikke om så mange andre bøger fra sportsfolk, lyder det fra Viktor, der i et opslag på sin populære Instagramprofil understreger, at der bag rådene ligger en masse erfaringer og megen læring, og at han ikke kommer med en færdig formular, som man kan finde i andre bøger om motivation og personlig udvikling.
Formen og indholdet i bogen skiller sig muligvis ud ifølge Axelsen, der dog mener, at man nogle gange skal turde at gøre tingene anderledes.

Derfor kommer bogen nu

- Jeg vil gerne dele min indsigt med andre, der heller ikke er færdige med deres udvikling og ønsker at blive endnu bedre til det, de brænder for. Det er derfor, jeg udgiver bogen nu. Mens jeg står i en travl og sjov karriere, og jeg mærker, hvad der virker, og hvad der ikke virker for mig, lyder det fra Viktor Axelsen.

Læs mere om: