6. feb. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Bekymret Nikolaj Jacobsen: Det kan være meget alvorligt

Nikolaj Jacobsen
Nikolaj Jacobsen
Foto: Ritzau/Scanpix
Der har været så meget at glæde sig over for håndboldlandsholdets træner Nikolaj Jacobsen i løbet af januar, der endte med dansk VM-guld. Nu er der dog skidt nyt fra Tyskland.

Der var fest og glade dage for en uges tid siden, da Danmarks håndboldlandshold kom til København som verdensmestre med stort trofæ og guldmedaljer om halsen.

Landstræner Nikolaj Jacobsen var i den syvende himmel, og alt var godt.

Nu er der kommet skidt nyt fra Tyskland, hvor forsvarsgeneralen fra det danske landshold, Magnus Saugstrup, i en kamp for sin tyske klub Magdeburg er blevet alvorligt skadet i knæet.

Det kan i værste fald betyde mange måneders fravær fra håndbold og en lang periode med genoptræning.

Nikolaj Jacobsen bekymret

Landsholdsstjernen Magnus Saugstrup blev i en pokalkamp mod Niklas og Magnus Landins klub Kiel ramt af det, der ligner en alvorlig knæskade.

Saugstrup blev liggende i smerter på gulvet, efter han havde fået et vrid i knæet, og den type skade vækker altid bekymring hos Danmarks landstræner.

Jacobsen og alle vi andre har dog ikke fået en endelig diagnose på skaden, så alle håber, at Saugstrup slipper med skrækken og ikke skal opereres for en alvorlig korsbåndsskade.

Trøstende ord fra landstræneren

Efter søndagens knæskade ringede en bekymret Nikolaj Jacobsen hurtigt til Saugstrup, og mon ikke han har leveret trøstende ord.

Magnus Saugstrup og Nikolaj Jacobsen
Magnus Saugstrup og Nikolaj Jacobsen
Foto: Ritzau/Scanpix

– Jeg har været i kontakt med ham, og det er selvfølgelig ikke rart, når sådan noget sker, men vi må se, når den endelige dom kommer, lyder det ifølge B.T. fra Jacobsen.

Læs mere om: