Søndag, 29. januar 2023 — af Marianne Singer

Bevæget Jan Pytlick kort før søns store VM-finalekamp: Jeg er selvfølgelig stolt

Jan og Simon Pytlick.
Jan og Simon Pytlick.
Foto: Ritzau/Scanpix
Jan Pytlick, tidligere træner for de danske håndbolddamer, gjorde intet for at skjule sin stolthed, da DR fangede ham, kort før hans søn, Simon Pytlick, spiller finalekamp søndag aften.

Det danske håndboldlandsholds store unge stjernespiller, Simon Pytlick, 22, får vigtig støtte søndag aften, når han skal spille VM-finalekamp mod Frankrig søndag aften i Stockholm.

Begge hans forældre, Jan Pytlick, tidligere træner for det danske damelandshold, og hans mor, tidligere professionelle håndboldspiller, Berit Pytlick, er ifølge DR, tilstede ved den store og afgørende finale. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bragende stolt far

DR talte med Jan Pytlick lige inden finalekampen gik i gang.

- Jeg er selvfølgelig stolt, det siger sig selv. Fantastisk at se ham spille i denne turnering her, og Danmark i det hele taget. De har gjort det fantastisk, lød det fra Jan Pytlick om sin søn og resten af holdet.

Han havde været i kontakt med Simon i løbet af dagen over sms.

- Han er selvfølgelig spændt og nervøs. Det er man, når man spiller så stor en en kamp. Men han glæder sig. Jeg skrev til ham: Husk nu at nyde det, fordi du ved aldrig, hvornår du står i en finale igen. Og han svarede tilbage: Jeg vil nyde hver et sekund, fortalte Jan Pytlick til DR, der ligesom TV2 viser kampen direkte. 

Simon Pytlick med sine forældre og søstre i 2004.
Foto: Ulla Aue

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden