Fredag, 19. februar 2016 — af Juliane Olsen

Caroline Wozniacki på den røde løber

Caroline Wozniacki
Tennisspilleren Caroline Wozniacki var mandag på den røde løber i forbindelse med sin billedserie i det aktuelle nummer af det amerikanske magasin Sports Illustrated.
Foto: AOP
Tennisspilleren Caroline Wozniacki optræder endnu en gang som vovet model i amerikansk magasin, og det blev fejret på den røde løber.
Den 25-årige tennisspiller Caroline Wozniacki har sagt ja til en særdeles vovet billedserie i det amerikanske magasin Sports Illustrated. Særligt vovet fordi sportsstjernen ikke bærer badetøj, men derimod kun er prydet med bodypaint på billederne. I samme anledning var Caroline Wozniacki mandag på den røde løber i forbindelse med Sports Illustrated Swimsuit Issue Launch i New York ifølge Daily Mail. LÆS MERE: Kronprinsesse Mary møder Danmarks tennisdronning

Caroline Wozniacki gentager succesen

Det unge sportstalent så intet mindre end bedårende ud, og Caroline Wozniacki havde forinden lagt to billeder fra sin billedserie på det sociale medie Instagram. Det er andet år i træk, at Caroline Wozniacki er model for magasinet, og sidste år blev hun fotograferet i en hvid bikini.
Foto: AOP
Foto: AOP

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden