5. maj. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Casper U. kan fejre noget helt særligt med sin Stine

Casper U. Mortensen og Stine Bjerre Mortensen
Casper U. Mortensen og Stine Bjerre Mortensen
Foto: Birger Storm
Forleden var det for første gang i mange uger muligt for håndboldspilleren Casper U. Mortensen at komme udenfor sit hjem i Barcelona og løbe en tur. Og nu er der midt i coronakrisen lidt mere at glæde sig over.

Håndboldspilleren Casper U. Mortensen har efter syv ugers udgangsforbud i Barcelona på grund af coronakrisen fået en del at glæde sig over.

Casper U. løb en tur

I weekenden kunne Casper og hans bedre halvdel, TV2-Sportens Stine Bjerre Mortensen, for første gang i syv uger komme udenfor og løbe, efter myndighederne i den spanske storby havde givet grønt lys til det.

Kåring midt i coronakrisen

Og mandag aften kom der så besked om, at den spanske håndboldliga på grund af coronakrisen ikke kommer i gang igen på denne side af sommerferien og simpelthen afblæses.

Da Casper U. Mortensens FC Barcelona førte ligaen, før corona-situationen stoppede al håndbold, er storklubben nu kåret til nationale mestre i Spanien.

Casper og Stine fejrer mesterskabet

Det mesterskab kan Casper naturligvis fejre derhjemme i Barcelona-lejligheden sammen med sin Stine, der i øjeblikket holder fri fra TV2-jobbet ligesom mange andre af hendes gode kolleger på TV2 Sporten.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb19-forsider_0.jpg

Læs mere om: