11. mar. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Christian og Isabellas ven har fået vild frisure

Prins Christian og Holger Rune
Prins Christian og Holger Rune
Foto: Jesper Sunesen
Prins Christian og prinsesse Isabella følger sikkert med, når tennisspilleren Holger Rune i denne uge spiller vigtig turnering i Chile, hvor han vækker opsigt med sjov frisure.

En helt særlig frisure har bragt lykke til Danmarks unge tenniskomet Holger Rune, og nu vil han ikke ændre den, før han taber ved en stor og vigtigt ATP-turnering i Chile, hvor Holger faktisk har spillet sig helt frem til kvartfinalen.

Holger Runes hår er for langt

Coronapandemien har gjort det mere end almindelig vanskeligt at blive klippet hos frisøren, og det er hovedårsagen til, at 17-årige Holger Rune helt tydeligt har frisure-relaterede udfordringer i Chile Open.

Hans hår er simpelthen blevet for langt, og det problem har han tacklet ved at lave små spøjse hårtotter.

Holger Rune
Holger Rune
Foto: Ritzau/Scanpix

Christian og Isabella følger med

Det vilde look er nok noget, som Holger Runes klubkammerater prins Christian og prinsesse Isabella og alle andre af hans fans har bemærket og fået sig en lille griner over.

- Det er et nyt image, jeg laver, siger Holger Rune til TV 2 SPORT, der viser hans kampe fra Chile.

- Jeg har ikke haft mulighed for at blive klippet. Jeg har godt nok overvejet at gøre det selv, men så tænkte jeg, om jeg ikke skulle forsøge at lave nogle totter, lyder det fra Holger Rune, som selv synes, at det egentlig ser ret godt ud.

Hviler i dag

Holger Rune har i dag en hviledag, inden han møder turneringens ottendeseedede i kvartfinalen.

Det er første gang, at han er i kvartfinalen ved en ATP-turnering.

Kongelig hyldest

Holger Rune har mødt prins Christian og prinsesse Isabella samt tvillingerne Josephine og Vincent i deres fælles tennisklub nord for København.

Prinsesse Isabella
Prinsesse Isabella
Foto: Jesper Sunesen

Her var Christian og Isabella samt kronprins Frederik ved et festligt arrangement i øvrigt med til at hylde Holger Rune, da han for et par år siden havde vundet French Open for juniorer.

Kronprins Frederik og Holger Rune
Kronprins Frederik og Holger Rune
Foto: Jesper Sunesen

Læs mere om: