Fredag, 21. januar 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Coronasmitte i den danske EM-lejr: Sådan reagerer Nikolaj Jacobsen

Nikolaj Jacobsen
Nikolaj Jacobsen
Foto: Kaspar Wenstrup
Hans Lindberg er gået i isolation, fordi han er blevet testet positiv for corona, men landstræneren har ikke planer om at sende bud efter endnu en højrefløj.

Mange hold ved EM har været hårdt ramt af corona, og nu er endnu en af de danske spillere konstateret smittet.

Det er højrefløjen Hans Lindberg, der er ramt. Sammen med resten af truppen fik foretaget en PCR-test sent torsdag aften, og den har vist sig at være positiv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kun én højrefløj tilbage 

Hans Lindberg var ikke med i den oprindelige EM-trup, men han blev bedt om at komme til Ungarn, da Johan Hansen blev skadet.

Men eftersom Hans Lindberg nu er gået i isolation, har Nikolaj Jacobsen kun én kampklar højrefløj i truppen, og det er Lasse Svan.

Gidsel skal måske hjælpe

Der er dog ikke udsigt til, at landstræneren sender bud efter en fjerde højrefløj.

- Lige nu gør vi ikke noget. Johan (Hansen, red.) er på vej tilbage og skal træne lidt med i dag og mærke det lidt an. Så ser vi, hvordan det ser ud. Men i morgen gør vi ikke noget. Der må Lasse (Svan, red.) klare den alene.

- Så kan det være, han får lidt hjælp af Gidsel på højre fløj, hvis han skal bruge lidt pause, siger Jacobsen til TV 2 SPORT.

Danmark spillede sin første kamp ved mellemrunden torsdag. Det blev til en sejr over Island, som dog manglede seks af deres spillere, fordi de er testet positive for Covid-19. 

Lørdag aften skal danskerne spille mod Kroatien. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden