Mandag, 17. januar 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Hans Lindberg hastede til EM i Ungarn: Sådan reagerede min familie

Hans Lindberg med sin hustru, Jeanette, og sønnerne Aron og Carl efter VM-sejren i 2019. 
Hans Lindberg med sin hustru, Jeanette, og sønnerne Aron og Carl efter VM-sejren i 2019. 
Foto: Dan Mariegaard
Fredag blev Hans Lindberg noget overrasket, da landstræner Nikolaj Jakobsen pludselig ringede til ham, fordi han havde brug for ham på EM-holdet. Landsholdsveteranen hastede af sted, og det var lidt svært for især hans yngste søn.

EM er i fuld gang, og det var planen, at Hans Lindberg ligesom mange andre danskere skulle følge EM foran tv-skærmen.

Derfor blev den 40-årige håndboldspiller også noget overrasket, da Nikolaj Jakobsen pludselig ringende til ham fredag morgen, mens han stod midt i morgenræset og skulle have sine to børn af sted i skole og børnehave.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Familien bakker op

Landstræneren havde brug for ham i Ungarn, fordi Johan Hansen er skadet, og så gik der ikke lang tid, før Hans Lindberg sad på et fly på vej til sin slutrunde nummer 17 (!)

Når landsholdet har brug for én, smider man nemlig alt, hvad man har i hænderne, og sådan var det altså også for Hans Lindberg, der fik en noget anden fredag, end han havde planlagt, og som nu har spillet sin landskamp nummer 273.

Han har fuld opbakning fra sin hustru Jeanette, mens parrets to sønner havde delte meninger om, at deres far pludselig tog af sted.

- Min ældste var superglad for det, og sådan har det altid været. Jeg tror ikke, at han er glad for, at jeg tager væk, men han er glad for at se mig spille i fjernsynet og er stolt over det, siger Hans Lindberg til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Min yngste søn havde ikke helt lyst til at snakke med mig til at starte med. Han blev meget ked af det og er meget ’farsyg’ i øjeblikket. Så han havde svært ved det.

Hans Lindberg er far til Aron på seks og Carl på tre år.

Havde afskrevet landsholdet

Han spiller til daglig i den tyske klub Füchse Berlin, og han havde egentlig afskrevet landsholdet og flere kampe i rødt og hvidt, men det blev der lavet om på, da han fik spilletid i kampen mod Slovenien lørdag aften.

Mandag aften skal Danmark spille sin tredje kamp ved EM i Ungarn, og modstanderne er Nordmakedonien.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden