Fredag, 20. januar 2017 - af Majken Munk

Derfor er Jesper Nøddesbo så vigtig for herrelandsholdet

Jesper Nøddesbo
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
Selv om stregspiller Jesper Nøddesbo ikke har fået meget spilletid under VM-turneringen, så udgør han en yderst vigtig brik for herrelandsholdets trivsel.

Det er ikke meget tid på banen den 36-årige håndboldveteran Jesper Nøddesbo har brugt på banen. Selvom det ærgrer ham, så har han affundet sig med, at han også har en anden rolle på det danske herrelandshold.

LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om herrelandsholdet

Når landsholdspillerne hænger lidt med hovedet, så får de en venlig kommentar, et klap på skulderen eller sportslige dessinger fra Jesper Nøddesbo, der har en ligeså stor - om end måske større - rolle på bænken end han har på banen.

Vil ikke være ligegyldig

- Jeg vil rigtig gerne spille håndbold, og jeg mener, jeg har meget at byde ind med. Men når det nu er, som det er, må jeg tage mit fokus hen, hvor jeg føler, at jeg kan levere noget.

- Så kan jeg lettere sidde ude på bænken, for der har jeg noget at tilbyde. For mig ville den værste følelse være at sidde nederst på bænken og være ligegyldig, fortæller Jesper Nøddesbo til Ekstra Bladet.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Jesper Nøddesbo har udsigt til mere spilletid

Det er ikke kun stregspilleren selv, der har nydt godt af at få en bærende rolle på bænken. Landstræneren Gudmundur Gudmundsson er også glad for at have en rutineret spiller på bænken, som kan lære fra sig.

Desuden har landstræneren på det seneste pressemøde røbet at Jesper Nøddesbo i kampen mod Qatar vil få mere tid på banen, så han også kommer ind i VM-turneringen med minutter i benene.

LÆS MERE: Jesper Nøddesbo er på hjemmebane i Herning

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px Cambria}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px 'Times New Roman'; color: #3a3a3a}
p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px 'Times New Roman'; color: #3a3a3a; min-height: 12.0px}
li.li2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px 'Times New Roman'; color: #3a3a3a}
span.s1 {font: 11.0px Cambria; color: #000000}
span.Apple-tab-span {white-space:pre}
ul.ul1 {list-style-type: disc}

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden