Derfor glæder Jesper Nøddesbo sig til at starte på sit nye job

Jesper Nøddesbo

Jesper Nøddesbo

Foto: Thomas Laursen
Torsdag meddelte den 40-årige håndboldspiller Jesper Nøddesbo, at han stopper sin karriere. Men der er allerede nyt om, hvad fremtiden så byder på, og det ser han meget frem til.

Jesper Nøddesbo kan se tilbage på en karriere med et årti i topklubben Barcelona, EM-, VM og OL-medaljer samt over 200 landskampe.

Men torsdag meldte han ud, at det var definitivt slut.

Den tidligere håndboldspiller løfter dog allerede sløret for, hvad han nu skal beskæftige sig med.

Kommentere håndbold

Selv om den aktive karriere nu er lagt på hylden, er der stadig en del håndbold i fremtiden for Jesper Nøddesbo, der også har uddannet sig som coach.

Han skal nemlig kommentere håndbold for Discovery Networks Danmark, når der er OL til sommer.

- Jeg glæder mig helt vildt meget til samarbejdet med Discovery, og jeg håber, der kommer nogle gode kampe, som for min skyld gerne må være tætte og spændende kampe. Og så håber jeg, at vi får en turnering, hvor vi fokuserer på sporten og præstationerne, og ikke så meget på Corona og det udenom, siger Jesper Nøddesbo i en pressemeddelelse fra Discovery Networks Danmark.

Revet med

Da Jesper Nøddesbo rykkede teltpælene op og flyttede hjem til Danmark efter ti år i Spanien var det et skridt mod en afslutning på sin aktive håndboldkarriere. Alligevel har det været en svær beslutning for ham at tage. 

Nu kan han glæde sig til fremtiden som håndboldkommentator, og her kan seerne glæde sig til at høre hans gode historier. 

- Jeg kommer ikke til at udfylde nogle andres roller, jeg kommer som mig selv. Jeg vil fortælle om håndbold, og jeg kan måske komme med en god historie eller to. Jeg håber, man kan mærke den nerve, jeg har gennem skærmen, for jeg kan ikke undgå at blive revet med, når det er landsholdet , siger Jesper Nøddesbo.

Få rabat på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Fra den 23. juli kan du følge OL-dækningen på Discovey+.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden