15. apr. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Det er så sindssygt! De vil betale over en halv milliard for Rasmus Højlund

Rasmus Højlund
Rasmus Højlund
Foto: Ritzau/Scanpix
Danmarks dyreste ben sidder på Rasmus Højlund, der efter en succesrig tid i italiensk klubfodbold nu rygtes til en ny klub og et nyt land.

Danmarks hotteste fodboldspiller hedder Rasmus Højlund, og han spiller lige nu for den italienske klub Atalanta fra byen Bergamo.

Og selv om der er skønt i det nordlige Italien, så trækker det op til en flytning for Rasmus til en ny arbejdsgiver i et nyt land.

Den 20-årige danske landsholdsangriber er efter sine mange mål og stærke præstationer i den seneste tid blevet rygtet til flere storklubber, og ifølge den italienske avis Corriere di Bergamo, som Tipsbladet referer til, er der netop kommet et konkret bud fra England.

Rasmus Højlund bliver en dyr dreng

Corriere di Bergamo skriver, at Atalanta-direktør Luca Percassi har været et smut i London for at holde møde med den stenrige klub Chelsea, der skulle være parat til at lægge intet mindre end 510 millioner kroner for brandvarme Rasmus Højlund.

Selv om den italienske avis skriver, at det ikke er sikkert, at Rasmus Højlund forlader Atalanta allerede til sommer, mener de fleste anerkendte fodboldeksperter, at Atalanta får et tilbud, de ikke kan afslå, og så bliver Højlund skudt af før sommerferien.

Måske går turen til London

Rasmus Højlund kan altså godt så småt begynde at pakke flyttekasserne og måske gå på boligjagt i London, som nok er en by lige efter hans og kæresten Lauras smag.

Læs mere om: