15. apr. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Kasper Schmeichels Stine er så lykkelig: Jeg har altid vidst det!

Stine og Kasper Schmeichel
Stine og Kasper Schmeichel
Foto: Ritzau/Scanpix
Det betyder rigtig meget for Stine Schmeichel at være med til at hjælpe børn, der står med særlige udfordringer.

Stine Scmeichel, der er gift med fodboldlandsholdets målmand Kasper Schmeichel, har altid vidst, at man kunne bruge fodbold til at gøre en forskel på et helt særligt område.

Derfor stiftede Stine i 2017 Fodboldfonden sammen med Christine Kvist, som danner par med den tidligere FCK-profil og landsholdsspiller William Kvist.

Stine og Kasper Schmeichel er i dag i bestyrelsen med Louise Janniche, Katja Moesgaard samt Sabrina Kvist Jensen og Michelle Lindemann Delaney, der danner par med henholdsvis Christian Eriksen og Thomas Delaney.

Stine Schmeichel gør en forskel

– Alle har en eller anden form for tilhørsforhold til fodbold, og derfor følte vi, at vi stod i en unik position, hvor vi kan være børnenes fortaler, siger Stine Schmeichel blandt andet til B.T. og understreger, at Fodboldfonden gerne vil hjælpe børn ind i vigtige fællesskaber.

– Jeg har altid vidst, at man kunne bruge fodbold til at gøre en forskel, lyder det desuden fra Stine Schmeichel, som ser frem til i aften, når Fodboldfonden, Røde Kors, DBU og TV 2 går sammen om at hjælpe udsatte børnefamilier i Danmark i indsamlingsprogrammet “Alle vores børn”.

Du kan følge showet i aften klokken 20 på TV 2.

Læs mere om: