12. mar. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Det er så vildt: Christian Eriksen gav garvede tv-profiler tårer i øjnene

Christian Eriksen
Christian Eriksen
Foto: Ritzau/Scanpix
Det er bare vanvittigt imponerende, at Danmarks Christian Eriksen er kommet tilbage på højeste niveau efter sine hjerteproblemer. I dag har han forkælet sine nye fans i Brentford med en præstation i verdensklasse.

Da Danmarks fodboldstjerne Christian Eriksen i sommer faldt om med hjertestop i en EM-landskamp i Parken, var der ikke mange, som troede, at han ville komme til at spille fodbold igen.

Christian Eriksen var en kæmpe oplevelse

Men efter hjerteoperation, pause og genoptræning er Eriksen nu for alvor på banen i den bedste liga i hele verden, Englands Premier League, hvor han spiller for den lille klub Brentford City.

For nylig spillede Christian sin første hele kamp på højeste niveau, og det gav en sejr til Brentford, som i eftermiddag spillede en meget vigtig kamp, der kan redde klubbens sæson i ligaen.

Modstanderen var Burnley, og Eriksen sørgede med fantastiske afleveringer og en vanvittig stærk arbejdspræstation for at lægge op til de to mål, som gav Brentford en 2-0 sejr, der blev fejret som en pokaltitel.

Nu kan Eriksens nye klub med hans hjælp måske undgå at rykke ud af Premier League, hvilket vil gøre ham til en legende i London-klubben.

Fik næsten tårer i øjnene

Eriksen var i dag den store stjerne, og han blev tiljublet af sine nye fans i Brentford.

Også blandt garvede fodbold-eksperter på dansk tv var der jubel og store følelser.

- Vi sad jo næsten og fik tårer i øjnene, lød det fra værten Signe Amtoft i studiet på TV3 Max, der viste Brentfords brag mod Burnley.

- Han ligner jo sig selv, sagde ekspert Jesper Grønkjær desuden om Christian Eriksen, som sandsynligvis bliver udtaget af træner Kasper Hjulmand til de næste landskampe mod Holland og Serbien.

Læs mere om: