Onsdag, 6. maj 2020 - af Ulrik Ulriksen

Efter ærgerlig skade: Elkjær står overfor svær udfordring

Preben Elkjær
Preben Elkjær
Foto: Aller Foto
Danmarks store fodboldstjerne Preben Elkjær skulle for en lille uges tid siden have spillet velgørenhedsgolf mod den professionelle køllehelt Søren Kjeldsen. En brækket tå kom dog i vejen for opgøret.

Der var lagt op til en klassisk golfduel torsdag i sidste uge på The Scandinavian i København, hvor den tidligere fodboldstjerne Preben Elkjær og den nuværende golfstjerne Søren Kjeldsen skulle krydse køller og jern i en god sags tjeneste.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Preben Eljærs modstander skadet

En tung metaldør kom dog i første omgang i vejen for Kjeldsen ifølge TV3 Sport.

Søren Kjeldsen troede, det var en let dør, han skulle skubbe op med foden, men det viste sig at være en ret tung metaldør.

Søren Kjeldsen
Søren Kjeldsen
Foto: Lars H. Laursen

Efter at have gået med smerter i nogle timer, var han nødt til at få foden tjekket, og den var god nok: Tåen var brækket, hvilket betød, at velgørenhedskampen på golfbanen mod Preben Elkjær blev udsat fra torsdag i sidste uge til torsdag den 7. maj.

Elkjær finpudser spillet

Den brækkede tå har givet Elkjær en uge mere til at finpudse spillet, og det er han sådan set tilfreds med, når det nu ikke kunne være anderledes.

Santander Consumer Bank Challenge bliver afviklet torsdag 7. maj klokken 18, og formatet er stadig det samme:

En såkaldt skins match, hvor der er 5.000 kroner på spil på hvert hul, og hvor beløbet går videre til næste hul, hvis et hul ender uafgjort.

Preben Elkjær får tildelt i alt 14 ekstra slag for at udligne forskellen mellem hyggegolferen og elitespilleren.’

Mange penge på spil

Der er i alt 60.000 kroner på spil til et godt formål. Kjeldsens præmiepenge skal gå til Børns Vilkår, mens Preben Elkjær støtter Læger Uden Grænser.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden