Mandag, 28. september 2020 - af Ulrik Ulriksen

Efter hård tid: Nikolaj Jacobsen føler sig lidt ensom

Nikolaj Jacobsen
Nikolaj Jacobsen
Foto: Lars H. Laursen
Håndboldherrerne landstræner Nikolaj Jacobsen er ikke helt på toppen i denne tid.

Herrernes håndboldlandstræner Nikolaj Jacobsen er normalt en meget glad mand, men i denne tid med corona-bekymringer og håndboldpause er han ikke helt på toppen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nikolaj føler sig rastløs, og så er det også lidt ensomt at være landstræner, når spillerne ikke er til rådighed af mange forskellige årsager.

Nikolaj Jacobsen savner spillerne

Faktisk har Jacobsen ikke set sine landsholdsspillere siden EM-turneringen i januar, så det er faktisk hele otte måneder siden, at landstræneren har været i aktion i håndboldmæssig forstand.

Har trænet børnene

Nikolaj har dog flittigt trænet håndbold med sine børn Sille og Linus, og det har bestemt været rart.

Nikolaj Jacobsen og sønnen Linus
Nikolaj Jacobsen og sønnen Linus
Foto: Jesper Sunesen

Jacobsen savner dog arbejdet med Mikkel Hansen, Niklas Landin og de andre landsholdsstjerner.

Det er da ensomt

- Nu synes jeg da, det er lidt ensomt, siger han til BT og understreger, at han er glad for, at den lange håndboldpause i Europa nu er ovre, og han glæder sig til november, når han skal se spillerne igen i forbindelse med EM-kvalifikationskampe.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at se spillerne, når vi ses i november. Så vil det være 10 måneder siden sidst, lyder det fra Nikolaj Jacobsen.

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET kan du se alle de nye billeder fra og læse alt om prins Joachim og prinsesse Maries fantastiske dag i Paris.

Vi talte med både Joachim og Marie på dagen, der bød på så meget godt efter en svær sommer præget af prins Joachims blodprop i hjernen.

Og så har dronning Margrethe i den forløbne uge budt på en skøn nyhed, der har vakt glæde og beundring både i Danmark og i udlandet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden