Efter kaotisk tid: Niklas Landin er bekymret

Niklas Landin

Niklas Landin

Foto: Ritzau/Scanpix
Danmarks fantastiske håndboldmålmand Niklas Landin har haft en vildt udfordrende tid efter VM-guldet i Egypten i januar.

For Danmarks håndboldhelt Niklas Landin har de seneste uger været en smule kaotiske.

Efter Landin og det danske landshold vandt VM-guld i Egypten i januar har Niklas oplevet lidt af hvert.

Hæsblæsende tid for Landin

Den danske målmandsstjerne nåede at spille en enkelt kamp med holdkammeraterne i sin tyske klub THW Kiel, før et corona-tilfælde i truppen sendte spillerne i karantæne i to uger.

Efterfølgende har Niklas og hans klubkammerater været gennem et hæsblæsende kampprogram med hele syv kampe på mindre end to uger.

Ør i hovedet

Niklas fortæller B.T., at han var noget ør i hovedet og slidt i kroppen, da han mødte op til Danmarks EM-kvalifikationskampe mod Nordmakedonien i sidste uge.

Nu spekuleres der i, om Niklas Landin måske er en af de landsholdsstjerner, som landstræner Nikolaj Jacobsen overvejer at spare i forbindelse med de næste EM-kvalifikationskampe, Danmark spiller i april.

Niklas aner ikke selv, hvor han står i den forbindelse.

Er bekymret

Han er dog bekymret for den næste tid med mange flere kampe og ikke tid til de helt store pauser hele vejen op til De Olympiske Lege i juli og august.

- Bekymret…? Ja, der er jeg jo. For det bliver jo lige på og hårdt indtil 27. juni, når Bundesligaen slutter, og så starter vi OL-forberedelser 1. juli med landsholdet, siger Landin til B.T.

Bliver i Kiel

For Niklas Landin har den seneste tid desuden budt på en kontraktforlængelse med den tyske storklub THW Kiel.

For Niklas og familien er det helt fantastisk at kunne blive et par år mere i den nordtyske by, hvor de er faldet rigtig godt til.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden