Efter rørende aften i Parken: Kasper Hjulmands flotte ord om Lars Høgh

Kasper Hjulmand og Lars Høgh

Kasper Hjulmand og Lars Høgh

Foto: Mikael Rieck og Lars H. Laursen
Til landskampen fredag var Lars Høgh mødt op på trods af sin kræftsygdom. Landstræner Kasper Hjulmand satte bagefter ord på, hvor meget Lars Høgh betyder for holdet.

Det var en helt særlig aften i Parken fredag, da det danske fodboldlandshold spillede kamp.

Landsholdets målmandstræner Lars Høgh var på trods af en fremskreden kræftsygdom mødt op for at hilse på spillerne og ønske dem god kamp.

Efter kampen satte landstræner Kasper Hjulmand ord på, hvad betydning Lars Høgh har for holdet.

På den gode måde

Landstræner Kasper Hjulmand fortalte efter kampen, at Lars Høgh har en særlig plads på landsholdet.

Det skyldes særligt Lars Høghs menneskelige kvaliteter.

- Det er enormt svært at beskrive. Det er så vildt, så meget han fylder. Jeg har også arbejdet med Lars i FC Nordsjælland og kender ham gennem mange år. Lars er ikke bare en målmandstræner. Han fylder noget på den rigtig gode måde rent menneskeligt for alle spillere, fortalte Kasper Hjulmand til Ritzau ifølge TV 2.

Flest minutter

Kasper Hjulmand var da også meget glad for, at Lars Høgh havde tid og overskud til at hilse på fredag til landskampen. Ligeledes besøgte Lars Høgh også landsholdslejren lørdag til træning.

For både Kasper Hjulmand, men bestemt også spillerne og resten af staben omkring holdet, elsker at være sammen med Lars Høgh. De er alle hårdt ramt af hans sygdomsforløb.

- Det påvirker os sindssygt meget. Vores tanker er hos ham. Vi taler meget om Lars, når han ikke er her. Vi gør alt, hvad vi kan for at få flest mulige minutter sammen med Lars, fortalte han.

Kasper Hjulmand gav også udtryk for at deres tanker også går til hans hustru Tine og resten af familien omkring Lars Høgh.

I behandlingspause

Det var i 2018, at Lars Høgh fik konstateret kræft i bugspytkirtlen.

For en håndfuld dage siden kom det frem, da Lars Høgh medvirkede i et interview på DR, at han er stoppet med at få kemo, men derimod får livsforlængende medicin.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Han fortalte selv, at han ikke længere kunne tåle kemoen og dermed har valgt at holde en pause fra den.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden