Efter VM-triumfen: Det skal håndboldherrerne mandag

Niklas og Magnus Landin efter VM-sejren i 2019

Niklas og Magnus Landin efter VM-sejren i 2019

Foto: Dan Mariegaard
Mandag vender VM-heltene hjem til Danmark, men det bliver uden den sædvanlige fejring.

Da de danske håndboldherrer for tre uger siden satte sig på et fly mod Kairo, havde de VM-pokalen med, og den er også under armen, når de mandag eftermiddag flyver hjem igen. 

De danske håndboldherrer har generobret VM-titlen, men sejren denne gang bliver markeret markant anderledes end i 2019. 

Dengang vandt de VM på hjemmebane, og Mikkel Hansen og co. blev hyldet først på Herning Rådhus og siden også på Københavns Rådhus, hvor de fik de traditionsrige rådhuspandekager, ligesom de også blev hyldet af tusindvis af danskere. 

Men sådan bliver det ikke i år. Der bliver hverken pandekager eller sejrsfest på rådhuset. 

"Når de nyslåede verdensmestre lander i Danmark mandag, bliver det desværre uden den fejring, vi kender fra tidligere slutrunder, hvor danskerne har hyldet landsholdene på Rådhuspladsen i København. På grund af den omfattende Corona-pandemi er fejring med masser af glade danskere med Dannebrog i hånden desværre ikke muligt," oplyser DHF. 

De danske håndboldherrer flyver fra Kairo først på eftermiddagen dansk tid, og nogle timer senere lander de i Københavns lufthavn.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

"Heller ikke i lufthavnen vil det være muligt at markere Håndboldherrernes hjemkomst, der for mange af spillernes vedkommende blot er en kort transit, hvorefter de vender næsen hjemad med en ny flyvemaskine. Forsamlingsforbuddet betyder desværre også, at danskerne ikke kan hylde herrerne i lufthavnen," skriver DHF på sin hjemmeside. 

De danske spillere skal hjem til kærester, koner og børn, som de har måttet undvære de seneste uger, og inden længe begynder hverdagen igen ude i deres respektive klubber. 

Se de dejlige billeder af spillerne og deres familier i galleriet herunder:

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden