31. jan. 2022
Af Majken Munk

Endelig afklaret: Christian Eriksen deler glædelig nyhed

Christian Eriksen
Christian Eriksen
Foto: Anders Kjærbye/ dbufoto.dk
Fodboldspiller Christian Eriksen smiler ekstra meget denne mandag, hvor hans fremtid er faldet på plads.

Der har været mange rygter om Christian Eriksen den seneste tid.

I det store interview med DR i december afslørede han, at han ønskede at fortsætte med at spille fodbold på professionelt plan.

Nu er hans fremtid endelig faldet på plads.

Underskrevet kontrakt

Det er kun få måneder siden, at fodboldklubben Inter meddelte, at Christian Eriksen fik sin kontrakt ophævet, da de ikke tillader, at spillere har indopereret en ICD-enhed, som Christian Eriksen fik efter sit kollaps under EM 2021.

Siden har rygterne om Christian Eriksens fremtid floreret. Nu står det endelig klart, hvor han skal spille.

Christian Eriksen vender tilbage til engelsk fodbold. Det afslører han selv på klubben Brentford FC’s officielle Twitter.

Dansk træner

Christian Eriksen har i første omgang underskrevet en kontrakt, der gælder for seks måneder, hvor der er mulighed for at forlænge den et år.

I klubben skal han træner under den danske træner Thomas Frank, der også har trænet Christian Eriksen som ung.

- Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med Christian igen. Det er lidt tid siden, jeg sidst trænede ham, og der er sket meget siden. Christian var 16 år dengang, og siden er han blevet en af de bedste midtbanespillere i Premier League. Han har også vundet trofæer i Europa og er blevet en stjerne på det danske landshold, udtaler Thomas Frank på klubbens hjemmeside.

Christian Eriksen håber, at han kan spille så godt, at han bliver en del af landsholdet, når der til november er VM i Qatar.

Læs mere om: