Tirsdag, 4. januar 2022 - af Ulrik Ulriksen

Fantastisk nyt fra Christian Eriksen: Vil med Hjulmands landshold til VM

Christian Eriksen

Christian Eriksen

Foto: Ritzau/Scanpix
Det er en fantastisk nyhed, fodboldspilleren Christian Eriksen har budt danske fodboldfans på i dag. Han ønsker stadig at være en del af landstræner Kasper Hjulmands planer

Danmarks måske mest lysende fodboldstjerne gennem de seneste ti år, Christian Eriksen, har truffet en kæmpe beslutning, som er en fantastisk nyhed for alle fodboldelskere.

Christian Eriksen vil med til Qatar

Eriksen har besluttet sig for at fortsætte sin fodboldkarriere, og han ønsker brændende at være en del af landstræner Kasper Hjulmands planer i forbindelse med VM-slutrunden i Qatar sidst på året.

Det melder en positiv Christian Eriksen ud til DR, som er det første medie, der har fået talt med Eriksen om hans fremtid.

Det er ikke nødvendigt at stoppe

- Mit mål er, at jeg skal til VM i Qatar, siger Christian Eriksen med fast røst og glød i øjnene, og han siger samtidig, at han ikke mener, det er nødvendigt at sætte støvlerne på hylden, når han har det så godt som nu.

Den medicinske stab omkring Eriksen har givet grønt lys til den stærke fodboldhelt, og derfor fortsætter han den professionelle karriere, der har budt på så mange gyldne øjeblikke, indtil han faldt om med hjertestop under EM-kampen mod Finland i Parken i sommer. ’

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Må forlade Italien

Christian Eriksen har ikke været i kamp, siden han faldt om med et hjertestop og derefter fik indopereret en ICD-hjertestarter.

Denne ICD-enhed må man ikke spille med i Italien, og derfor har Eriksen afsluttet sin kontrakt hos Milano-klubben Inter.

Endnu er det ikke kommet frem, hvilket klub Christian fremover skal spille for,

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden