14. feb. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Fantastisk fejring: Christian Eriksen og kæresten dybt rørte

Christian Eriksen
Christian Eriksen
Foto: Ritzau/Scanpix
Danmarks hårdt prøvede fodboldhelt Christian Eriksen fylder 30 år i dag. Han er allerede blevet fejret på fornem manér i weekenden, og i dag har han noget vigtigt på programmet.

Fodboldspilleren Christian Eriksen fylder 30 år i dag, men allerede i lørdags blev han fejret for fulde gardiner af knap 20.000 tilskuere i udkanten af London.

Eriksen, der efter hjerteoperation og lang pause fra professionel fodbold snart gør comeback i engelsk fodbold, blev i lørdags budt velkommen af sine nye fans på Brentford Community Stadium kort før starten af kampen mellem Brentford og London-rivalerne fra Crystal Palace.

Eriksen spillede ikke med i selve kampen, men han spillede en kæmpe rolle i opladningen før kickoff, hvor der var fuld fokus på den danske verdensstjerne.

Christian Eriksen hyldet

Det var til stående klapsalver, at Christian Eriksen trådte ind på det veltrimmede græstæppe på Brentford Community Stadium for at blive budt velkommen af klubbens fans.

Blandt tilskueren på stadion var Eriksens kæreste Sabrina og parrets to børn.

Både Christian nede på græsset og Sabrina på tribunen så rørte ud over den flotte opbakning fra hele stadion.

Den ekstraordinære seance fandt sted, umiddelbart før der blev fløjtet op til Premier League-matchen mellem Brentford og Crystal Palace.

Kampen endte 0-0, så de nye klubkammerater fra Brentford kan godt bruge en verdensklassespiller som Christian til at hjælpe i det offensive.

På banen i dag

Christian Eriksen er i dag på sin fødselsdag efter planen i aktion i en træningskamp, og det ventes, at han meget snart for alvor er klar til at gå på banen til det Premier League-comeback, som alle i den store fodboldverden har ventet på, siden Eriksen under en EM-kamp for Danmark i Parken faldt om med hjertestop og blev genoplivet.

Læs mere om: