Torsdag, 12. november 2020 - af Ulrik Ulriksen

Fantastisk nyhed for Kasper Schmeichel

Kasper Schmeichel
Kasper Schmeichel
Foto: Claus Fisker
For fodboldlandsholdets målmand Kasper Schmeichel var det en bét, at han og flere andre spillere med dansk pas forleden fik at vide, at de ikke måtte flyve fra deres klubber i England hjem til Danmark.

Fodboldlandsholdets toptændte målmand Kasper Schmeichel gav tirsdag på en meget kontant måde udtryk for, at han var alt andet end imponeret af de engelske myndigheder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skete, da han og flere andre spillere med rødbedefarvet pas forleden fik at vide, at de på grund af corona-situationen i Nordjylland ikke måtte flyve fra deres klubber i England og hjem til Danmark for at spille landskamp mod Sverige onsdag samt Island på søndag.

Lillesøster til Kasper Schmeichel: Du er en helt

Godt nyt for Schmeichel og kammeraterne

Nu er der godt nyt, for selvom Schmeichel og seks andre danske spillere med fast base i engelske klubber ikke kom hjem til landskampen onsdag aften i Brøndby mod Sverige, har de netop fået grønt lys af de engelske myndigheder til at tage til København for søndag aften i Parken at spille den vigtige Nations League-kamp mod Island.

Bange for coronavirus

De danske landsholdsspillere i England var ikke med onsdag i kampen mod Sverige, for hvis de tog til Danmark, skulle de 14 dage i karantæne, når de vendte hjem til England, da den engelske regering ville forhindre, at den nye muterede variant af coronavirus spredte sig til England.

Har sovet på problemet

Nu har de engelske myndigheder lige sovet lidt på problemet og har lavet en undtagelse for de danske spillere, hvilket Dansk Boldspil Union med glæde fortæller om på unionens hjemmeside.

Sikre omgivelser

- Vores landsholdsspillere rejser, bor og træner i meget sikre omgivelser og bliver konstant testet, både i deres klubber og på landsholdet. Derfor er vi trygge ved at få dem hjem, så de kan spille landskampen mod Island på søndag, siger DBU-direktør Jakob Jensen og fortsætter.

Tak fra DBU

- Jeg vil gerne takke vores kolleger i FA (det engelske fodboldforbund, red.) og både den danske ambassade og Udenrigsministeriet, der har været til stor hjælp i denne særlige udfordring. Og nu glæder vi os til at få spillerne hjem og stille med et endnu stærkere landshold i Parken på søndag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden