Torsdag, 12. november 2020 - af Ulrik Ulriksen

Frederik får ny viden om sin store passion

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Martin Høien
Det bliver helt sikkert interessant for kronprins Frederik at få mere at vide om sin helt store passion.

Kronprinsen deltager som æresgæst i et symposium eller møde midt i København, hvor Det Kgl. Danske Videnskabernes Selskab hører hjemme.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Frederik skal høre om sport og muskler

Det særlige møde på næste fredag har fået overskriften ”August Krogh-symposium - sport, muskler og sundhed”, og som overskriften mere end antyder, er det sund levevis med fokus på idrætten, der skal drøftes.

Stor passion

Dette har i mange, mange år været en stor passion for kronprins Frederik, der både personligt og i et bredt samfundsperspektiv har beskæftiget sig engageret med sund levevis med masser af motion som det vigtige fundament .

Derfor er det helt sikkert en nysgerrig og videbegærlig Frederik, der fredag morgen den 20. november møder op til den særlige begivenhed.

100 år siden

I år er det 100 år siden, at fysiolog August Krogh modtog Nobelprisen for sin banebrydende forskning i kapillærernes fysiologi.

Dette fejres med symposiet med royal deltagelse, og Frederik vil overvære programmet, der byder på en række videnskabelige oplæg omhandlende den nyeste forskning inden for dagens hovedemne. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden