18. feb. 2017
Af Ulrik Ulriksen

Gravid Rikke Skov orker ikke mere håndbold

Rikke Skov
Rikke Skov
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
En af Danmarks helt store håndboldprofiler har valgt at indstille karrieren. Viborg-kæmpen Rikke Skov vil nu hellige sig familien.

Rkke Skov, 36, har i 18 sæsoner været en magtfaktor på Viborgs stærke håndboldhold og på landsholdet, men nu har den 36-årige fysisk stærke og hårdtskydende profil valgt at stoppe karrieren. Hun er gravid og skal ifølge terminen føde om et par uger. Efter fødslen vil hun hellige sig familien og dermed er et comeback til håndboldbanen ifølge hovedpersonen selv udelukket.

Rikke Skov føler sig slidt som spiller

- Jeg orker ikke mere, siger Skov til TV 2 og fortsætter. - Der er mange årsager. Min alder. Mit liv lige nu og her med to småstore børn og en ny på vej. Jeg ser slet ikke mig selv træde i håndboldskoene igen efter sommerferien, så der er mange ting, der spiller ind. lyder det fra Rikke Skov, der har et særdeles imponerende håndbold-cv. Rikke fik debut på landsholdet i 2000 og var med til at vinde OL-guldmedalje i Athen 2004. Desuden har hun vundet 10 danske mesterskaber og tre Champions League-titler.

LÆS MERE: Zindy og håndboldpigerne på banen med VM-hit

Afskedsfest i domkirkebyen

Rikke Skov, der nyder familielivet med kæresten Jakob Sabra, bliver hyldet hyldet af sine mange fans på hjemmebane, når Viborg HK møder Team Esbjerg. Der er lagt op til den helt store afskedsfest, når domkirkebyens darling takker af med stor mave og sandsynligvis en tåre i øjenkrogen.

Læs mere om: