Søndag, 12. juni 2016 — af af Helle Skram de Fries

Gravide Tina Lund: Bliver det mon en lille ridepige

Tina Lund.
Tina Lund.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
35-årige Tina Lund bliver lige lykkelig, uanset om den lille ny er en dreng eller en pige, men hun glæder sig til snart at få det at vide.

Tina Lund er i femte måned, og snart vil den professionelle springrytter og hendes mand, Allan Nielsen, få vished for, om det er en lille fodboldprins eller en lille rideprinsesse, der gemmer sig i Tina Lunds flotte mave.

“Mon vi får endnu en dreng eller en lille babypige. Jeg kan ikke vente med at finde ud af det. Jeg er bare lykkelig, så længe min baby er sund og rask. Jeg vil elske endnu en skøn dreng, men det ville også være spændende at opleve en pige - måske en ridepige,” skriver Tina Lund i en opdatering på sin blog, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Deltag i vores afstemning og vind drømmerejse

Tina Lund og Allan Nielsen bor til daglig i Dubai sammen med deres lille søn Louis, der fylder fire år den 20. august – på sine forældres fem års bryllupsdag.

Tina Lund holder i øjeblikket pause fra jobbet som springrytter i Dubai, hvor der er alt for varmt til at ride om sommeren.

Sommer i Danmark

Familien tager om kort tid til Danmark, hvor de har lejet et sommerhus, og hvor de glæder sig til at hygge med Allans tre døtre, Ida Marie 19, Emma Sofie 16 og Nana Louise 12.

Selve fødslen skal dog foregår på et hospital i Dubai – med en dansk jordemoder.

Men foreløbig glæder Tina Lund sig mest til at få afsløret, om der kommer en lillesøster eller lillebror mere i den børnerige familie.

“Jeg/vi synes i hvert fald selv, det er spændende”, skriver Tina Lund på bloggen, hvor man også kan se et billede af Tina Lund taget i “Mall of The Emirates” i Dubai.

LÆS MERE: Tina Lund og Allan Nielsen bliver et år mere i Dubai

Et kæmpe shoppingcenter med blandt andre 630 detailbutikker, knap 8.000 P-pladser, mere end 100 restauranter og 80 luksusforretninger.

Inden i i centret ligger også Dubais største familiecenter med aktiviteter som for eksempel Mellemøstens eneste indendørs skicenter.

Se det fine foto af gravide Tina Lund, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, her nedenfor:

Tina Lund.
Tina Lund.
Foto: privat

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden