11. aug. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

Guldfirerens Jacob Barsøe lod OL-sølvtårerne få frit løb

Jacob Barsøe, Jacob Larsen, Kasper Jørgensen og Morten Jørgensen
Jacob Barsøe, Jacob Larsen, Kasper Jørgensen og Morten Jørgensen
Foto: Jesper Sunesen
Guldfireren var på jagt efter medaljer torsdag ved De Olympiske Lege i Rio. Det blev til sølvmedalje til de fire seje roere fra Danmark. Jacob Barsøe var særlig rørt efter triumfen.

For de fire danske roere Jacob Barsøe, Jacob Larsen, Kasper Jørgensen og Morten Jørgensen blev det en stor torsdag ved De Olympiske Lege i Rio i Brasilien. Besætningen på Guldfireren roede sig til en fornem olympisk sølvmedalje. Kun Schweiz’ firer var stærkere end den danske.

LÆS MERE: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik besøgte danskerne i OL-byen

Følelser fik fat i roerne

Efter medaljeoverrækkelsen fik følelserne for alvor fat i roer-kvartetten. For Jacob Barsøe blev det næsten for meget af det gode, da han med sølvmedaljen om halsen gik hen til sine forældre Birgit og Christian. De havde taget turen til Brasilien for at følge ham og hans tre holdkammerater.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Kram og sølvtårer

Da Jacob Barsøe krammede sine forældre, kom sølvtårerne. Det var et meget følelsesladet øjeblik. BILLED-BLADET talte med Birgit og Christian umiddelbart efter, de havde sluppet det kærlige tag i deres sølv-søn.

Dejligt at se Jacob

- Det var dejligt og en lettelse. Det var rigtigt flot. Flot med sølv. Vi har glædet os til endelig at tale med ham. Vi har næsten ikke set ham i et halvt år, fordi han har haft så travlt med træning, sagde Jacob Barsøes mor Birgit.

https://imgix.billedbladet.dk/20160811_jsu4755_copy.jpg
Foto: Jesper Sunesen

Læs mere om: