12. jul. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Gyser i bedste sendetid: Pernille Harder og veninderne har kniven på struben

Pernille Harder
Pernille Harder
Foto: Peter Grosen
Når Pernille Harder og holdkammeraterne i aften går på banen ved EM-slutrunden i fodbold i England, er alt på spil i forhold til avancement i turneringen. Danmark er simpelthen pisket til sejr, hvis ikke EM-kampagnen skal ende i en ren fiasko for de populære fodboldkvinder. For stjernen Pernille Harder er det måske sidste chance for at gøre sig bemærket.

Danmarks fodboldkvinder har kniven på struben i aften, når de på MK Stadium i udkanten af London går på banen ved EM-slutrunden mod Finland.

Pernille Harder skal score

Efter 0-4 nederlaget til Tyskland i gruppens første kamp ved EM i England, skal Danmark vinde over Finland for at holde fast i muligheden for at gå videre fra det indledende gruppespil.

Og stjernen Pernille Harder og hendes holdkammerater er fast besluttede på at få revanche efter det forfærdelige kollaps mod Tyskland.

Gyser i tv

Nu gælder det, og du kan følge med i fodboldgyseren fra klokken 18.00 på DR 1.

Der er meget på spil for Danmarks fodboldkvinder, som er utroligt populære, og som på trods af en skæv start på turneringen altså stadig kan få succes til EM-slutrunden.

For superstjernen og topscoreren Pernille Harder, 29 år, der til daglig spiller for London-klubben Chelsea FC, kan det være sidste EM-slutrunde, så der er ekstra meget på spil for hende.

Vigtig kamp for Harder og veninderne

Forhåbentlig fortsætter Harder på landsholdet i mange år, men hun og kammeraterne må gerne spille matchen mod Finland, som var det karrierens sidste livsvigtige opgør.

KOM SÅ DANMARK!!!!

Læs mere om: