Tirsdag, 12. juli 2022 — af Ulrik Ulriksen

Efter kæmpe skuffelse sidste år: Nu tør William og Kate drømme igen

prins William og hertuginde Catherine af Cambridge
prins William og hertuginde Catherine af Cambridge
Foto: Mega
I England er der i disse dage EM i fodbold for kvinder, og ved slutrunden har hjemmeholdet imponeret alle – ikke mindst de royale fodboldfans prins William og hertuginde Catherine af Cambridge.

Det var helt vildt og vanvittigt, at Englands kvindelige fodboldlandshold i aftes kunne besejre normalt så solide Norge med hele 8-0 i kampen ved EM-slutrunden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De engelske fodboldkvinder gav de norske jenter en lektion foran 30.000 tilskuere på hjemmebanen i Brighton og vandt med de rekordhøje cifre.

William og Kate følger med

Hjemme foran tv-skærmen fulgte de royale fodboldfans, prins William og hertuginde Catherine, med i begivenhederne, der har fanget hele nationen.

Nu tør Kate og William og alle andre engelske fans igen drømmen om den EM-pokal, som nationen gik glip af sidste år, da der var herre-EM i fodbold med finale i London.

Fans i tårer for et år siden

Sommeren 2021 var Englands fodboldherrer efter semifinalesejr på 2-1 over Danmark i aktion på hjemmebanen Wembley i finalen mod Italien.

Prins William, prins George og hertuginde Catherine af Cambridge
Prins William, prins George og hertuginde Catherine af Cambridge
Foto: Mega

På tilskuerpladserne på Wembley sammen med 90.000 andre tilskuere var sejrssikre prins William og Kate sammen med deres søn prins George, og Englands herrelandshold var kæmpe favorit til guldet.

Sådan gik det dog ikke, for Englands verdensstjerner måtte højst overraskende se sig besejret af italienerne, der løb med EM-trofæet, hvilket var en gigantisk skuffelse for alle englændere – ikke mindst William og Kate og en slukøret George.

Både spillere og mange fans var i tårer efter finalenedturen.

Danmark spiller i aften

Nu er det måske tid til revanche, for de engelske fodboldkvinder er skræmmende stærke og har sat kurs mod finale i London og EM-pokal.

Også Danmarks fodboldkvinder er med til EM-slutrunden, og i aften spiller Pernille Harder og holdkammeraterne en afgørende kamp, som SKAL vindes.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden