Tirsdag, 12. juli 2022 - af Ulrik Ulriksen

Ekspert er ikke et sekund i tvivl: Sådan kan kronprinsesse Mary inspirere os

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Martin Høien
Kronprinsesse Mary har gjort sig godt bemærket i en helt speciel rolle, og nu får hun ros for sin indsats.

Kronprinsesse Mary voksede op i umiddelbar nærhed af både den australske bush og vandet på Tasmanien, og i dag er det fortsat en høj prioritet for kronprinsessen at opholde sig så meget som muligt i den danske natur tæt ved skov og strand.

Naturen har stået kronprinsesse Marys hjerte nær hele hendes liv, og i dag forsøger hun i sin rolle som præsident for WWF Verdensnaturfonden at gøre en forskel for miljøet.

Kronprinsesse Mary gør en forskel

Det får kronprinsessen stor ros for af generalsekretæren i WWF Verdensnaturfonden, natureksperten Bo Øksnebjerg.

– Det er en fornøjelse at opleve det store engagement, som kronprinsessen udviser, når det kommer til dansk natur. Det er ingen hemmelighed, at vores natur er i krise. Hundredvis af dyre- og plantearter er i fare for at forsvinde, men vi kan alle være med til at gøre en forskel, siger Bo Øksnebjerg i en pressemeddelelse fra WWF Verdensnaturfonden i forbindelse med et besøg til kronprinsessens private have, der ifølge generalsekretæren kan inspirere os alle.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kan forhåbentlig inspirere danskerne

– Kronprinsessens vilde have kan forhåbentlig være med til at inspirere danskerne til at skabe mere vildskab i deres egne haver, kommer det fra Bo Øksnebjerg.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden