Håndbold EM’s bedste målmand Jannick Green: Jeg har en fin selvtillid

Jannick Green

Jannick Green

Foto: Niels Henrik Dam

Inden mellemrunden er det Danmarks målmand Jannick Green, der ifølge slutrundens statistikker er den bedste målmand ved EM i Kroatien.

Fredag, 19. januar 2018 - af Majken Munk

Efter nedturen mod Tjekkiet, hvor de danske håndboldherrer ikke spillede op til sit bedste, fandt de det gode spil frem til den afgørende kamp mod Spanien.

Her viste den 29-årige målmand Jannick Green storspil i særligt 2. halvdel, hvor det blev det til flere kæmpe redninger.

Jannick Green er fuld af selvtillid

De mange redninger har nu ført til at Jannick Green kan kalde sig EM’s bedste målmand inden mellemrunden for alvor går i gang. Ifølge målmanden selv skyldes det særligt, at han er fuld af selvtillid ved denne slutrunde. 

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!

- Jeg har fin selvtillid og en god ro lige nu. For målmænd handler det meget om selvtillid, og så er det også lettere at tage nogle af de store redninger, fortæller Jannick Green til TV 2 på torsdagens pressemøde i landholdslejren.

Jannick Green er andet målmandsvalg

Jannick Green er andet valget på målmandsposten på det danske herrelandshold, men han har absolut brugt minutterne på banen fornuftigt.

Allerede inden EM-slutrunden havde landstræneren Nikolaj Jakobsen givet Jannick Green ansvar. Under træningsturneringen Golden League i Frankrig var han tiltænkt en stor rolle i særligt kampen mod Egypten, hvor han beviste sit værd. 

Danmark spiller første mellemrundekamp mod Slovenien fredag den 19. januar kl.20.30 på TV 2.